Testare gratuită pentru plasare pe nivel corect

Fiecare limbă străină are un specific propriu. Fiecare candidat are propria necesitate de pregătire. Fiecare centru are propria metodologie de admitere, pregătire și activare. Și ca să aliniem toate aceste atribute la un numitor comun, abordăm o ecuație proprie, care simplifică și uniformizează orice exigență procedurală, în privința noilor cursanți. Bun venit la cursurile Springfield!

Testarea gratuită pentru plasarea corectă pe nivel este tehnica de verificare, identificare și validare a cunoștințelor deținute de fiecare nou elev, care dorește să acceseze cursurile de pregătire din centrul Springfield School. Citește de mai jos situația în care te încadrezi și folosește-te de instrucțiunile corespondente.

Elevii care dețin diplomă emisă de o instituție internațională de certificare lingvistică:

 • diplomă emisă anterior cu 1-2 ani = în cazul acestor candidați plasarea pe nivel este mult simplificată, datorită certificatului dobândit care atestă nivelul lingvistic. Alocarea la curs se face la nivelul lingvistic imediat următor. Exemplu: elevul cu diplomă în limba engleză la nivel KET => primește alocare la cursul pe nivel imediat următor PET.
 • diplomă emisă anterior cu mai mult de 5 ani = în cazul acestor candidați, certificatul nu mai reflectă cunoașterea nivelului real de limbă prin întreruperea studiului, exersării și practicii. Identificarea nivelului corect se face prin testare gratuită la toate cele 4 componente: ascultare, vorbire, citire, scriere.

Elevii care NU dețin diplomă emisă de o instituție internațională de certificare lingvistică:

 • candidații vor participa la o testare gratuită în cadrul centrului Springfield, în urma careia rezultat va reflecta nivelul ligvistic real. Testarea presupune verificarea cunoștințelor elevului la toate cele 4 componente: ascultare, vorbire, citire, scriere.

Formalități pentru Testarea Gratuită:

Dacă faci parte din segmentul celor care doresc testarea pentru plasarea pe nivel, este necesar să parcurgi următorii pași:

 • programare telefonică pentru rezervarea datei de testare;
 • prezentare pentru testare în aceeași zi la cele 4 componente: ascultare, vorbire, citire, scriere;
 • serviciul de testare asigurat de Springfield este gratuit 100%;
 • corectarea se face se face intern, în ziua imediat urmatoare testării, de către experții lingvistici Springfield;
 • informarea rezultatelor către părinți se face în format electronic pe email; + recomandarea cursului potrivit; + oferta educațională.

Modalitate înscriere la cursuri:

Înscrierea la cursurile lingvistice din cadrul școlii de limbi străine Springfield School se face prin una din următoarele metode:

 • completarea documentelor specifice procesului de înscriere la cursuri, expedierea caătre Springfield și achitarea taxelor aferente;
 • direct în acest site, la secțiunea: >>> Inscriere Cursuri <<<.

Acreditare internațională:

Școala de limbi străine Springfield School funcționeaza ca centru acreditat de pregătire lingvistică, în baza autorizărilor anuale emise de entități internaționale, precum:

 • CAMBRIDGE ENGLISH (UK),
 • TRINITY COLLEGE LONDON (UK),
 • EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (RO 050),
 • KGL CONTEST in ENGLISH (Irlanda)
 • și în curând IELTS (Australia).

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

English, please!

Cursurile de engleză sunt adaptate la centrul de pregătire Springfield School pe categorii de vârstă și grupuri de 12-15 elevi.

ÎNVAȚĂ ENGLEZA

La centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze, cu recunoaștere internațională.

Aplică FORMULAR de ÎNSCRIERE

Completează mesajul în acest formular interactiv. Urmează să te contactăm în cel mai scurt timp. Succes și Mulțumiri!

Despre noi

Din anul înființării (2008) și până în prezent, centrele educaționale SPRINGFIELD (grădiniță, afterschool, centrul de pregătire) înregistrează în portofoliul profesional următoarele realizări:

Rămâi conectat!

100%

promovare examene

50

experți lingvistici

4.000

cursanți de engleză

8.000

părinți mulțumiți

Newsletter

Te înscrii la noutățile noastre.

Introdu adresa de e-mail și iți expediem periodic informații despre activitățile și proiectele educaționale SPRINGFIELD.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

Vă rugăm completați și vă vom contactăm în cel mai scurt timp!

TOP Sari la conținut