Cursuri limba germană

Picture

Springfield Language School oferă programe care includ cursuri de un înalt standard de calitate. Scopul nostru: îmbunătățirea considerabilă a abilităților de comunicare în limba germană. Copilul tău va avea oportunitatea să se lase absorbit de un nou mediu de învățare și să-și dezvolte curiozitatea și dorința de cunoaștere intrinseci.
Programele customizate sunt creionate pentru participanți cu vârste între 6 și 14 ani și sunt disponibile odată cu debutul anului școlar.
Ședințele se desfășoară de două ori pe săptămână, pentru fiecare nivel de vârstă în parte, Springfield Language School asigurându-se că nu depășește numărul maxim de 15 copii pe grupă. În acest fel este încurajată interacțiunea intercolegială, progresul rapid și o atmosferă relaxată.

Beneficii::

– Concept pedagogic solid pentru a motiva cu ușurință învățarea
– Cele mai noi manuale și materiale didactice adecvate fiecărui nivel de vârstă și cunoștințe
– Grupuri mici coordonate de profesori experimentați de limbi străine

Copilul tău are totul de câștigat:

Învățarea limbilor străine promovează dezvoltarea cognitivă a copilului tău, îi construiește caracterul și îi amplifică încrederea în sine. Mai important: la Springfield Language School, copilul tău nu va fi presat să învețe și nu va trebui să memoreze fără a înțelege rostul acțiunilor sale. A învăța germana la Springfield Language School înseamnă folosirea limbii în jocuri pe echipe și perechi, de exemplu, jocuri de rol, interviuri sau proiecte. Lecțiile sunt extrem de variate. Abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere sunt conectate într-un mod eficient, familiarizându-i rapid pe copii cu limba germană

Grup de vârstăLimba germană pentru copii 6-8 aniLimba germană pentru copii 8-10 ani
Limba germană pentru 10-12 aniLimba germană pentru adolescenți

Programează-te la un test de nivel

Înainte de înscrierea propriu-zisă, este util să stabilim care este nivelul de limbă al copilului tău. În acest sens, scrie-ne pe office@springfieldeducation.ro și spune-ne vârsta copilului, data și intervalul orar care ți se potrivește. Vei primi un mail de confirmare.

Centru de Pretestare recunoscut de Cambridge English Language Assessment
Picture

Springfield School organizează, înainte de înscrierea la examenul propriu-zis, o simulare de examen. Lucrările sunt corectate de către examinatori Cambridge English Language Assessment. În acest fel, identificăm la timp zonele de învățare ce necesită remediere și acționăm în consecință, pentru ca rezultatul al examen să fie unul stelar.

Feedback – the breakfast of champions:

Evaluarea continuă este cea mai eficientă metodă prin care putem monitoriza succesul cursurilor noastre, dar și evoluția copilului. La fiecare sfârșit de unitate, elevii primesc teste de evaluare. Rezultatele pot fi consultate de părinți în secțiunea PĂRINȚI. Profesorii Springfield, ori de câte ori este nevoie, vor semnala aspectele ce necesită lucru suplimentar și se vor asigura că toți elevii sunt pregătiți să susțină examenul Cambridge și să treacă la nivelul următor de pregătire.

Springfield School – Germană

Picture
Se estimează că, în momentul actual, limba germană este din cele mai vorbită limbă în Europa.