DE CE Springfield School

Springfield School este Centru Autorizat de Pregătire Lingvistică și de Susținere a Examenelor de limba engleză:
CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) și TRINITY COLLEGE LONDON (UK)

Învăță limba engleză după curricula britanică la SPRINGFIELD School

Înființat în anul 2008 din pasiune pentru copii, engleză și educație, centrul de limbi străine Springfield School este azi o prezență importantă în nișa de profil. Anual, aproape 500 de elevi frecventează cursurile de limbi străine organizate în centrul Springfield pe parcursul anului școlar, dar și pe perioada verii, în programe dedicate de scurtă durată.

Credem cu tărie că educația copiilor făcută cu un nivel excelent de grijă și atenție din partea profesorilor, încurajează atât perseverența cursanților în studiu, cât mai ales pasiunea firească pentru învățare pe parcursul vieții, cu deprinderi în exercitarea cunoașterii, exprimarea propriilor opinii și manifestarea inteligenței.
Contribuim temeinic la creșterea educațională, morală și emoțională a copiilor, pentru a le dezvolta minți active și creative, abilități de înțelegere și compasiune față de ceilalți, încredere și stimă de sine, curaj de a acționa conform propriilor convingeri și ... un stil de viață sănătos.

Cu o echipă formată din experți în limbi străine, cu echipamente și materiale de ultimă generație disponibile în centru, cu peste 4.000 cursanți care au promovat examenele Cambridge în toți acești ani, dar și cu maxima noastră implicare ce confirmă calitatea actului educațional, ne focusăm către ținta ce caracterizează viziunea noastră:
<< Springfield este sinonimul excelenței în educație.>>

CURSURI
ENGLEZĂ & GERMANĂ

Cursuri de limba engleză și germană, în clasă și online pentru preșcolari, școlari, elevi, liceeni, studenți, adulți. De la nivel începător A1 la nivel superior C1.

ÎNSCRIERI &
TESTĂRI GRATUITE

Testare gratuită pentru stabilirea nivelului lingvistic. Prioritate pentru admitere și înscriere la cursurile de limbi străine din școala Springfield.

EXAMENE cu
DIPLOME INTERNAȚIONALE

Organizăm examene de engleză Cambridge și Trinity în parteneriat cu centrul de examinare EECentre. Certificate cu recunoaștere internațională.
 • Cursurile sunt planificate atent și îmbunătățite periodic, astfel încât să corespundă exigențelor impuse examenelor Cambridge & Trinity.
 • Profesorii Springfield sunt calificați, dețin calificări internaționale și experiență vastă în susținerea de cursuri și pregătirea pentru examene Cambridge.
 • Mediul de lucru este prietenos, bogat în resurse, sălile de clasă sunt dotate cu mobilier modern, aparatură audio-video și tablă interactivă Smartboard.
 • Metoda de predare este interactivă, folosind resurse si tehnologii actuale care oferă lecții captivante si eficiente.
 • Grupele de copii peste 11 ani au clase virtuale cu ajutorul Google Classroom.
 • Examenele YLE (Starters, Movers și Flyers) asigură intrarea la gimnaziu la profilul engleză intensiv.
 • Examenele KET (A2) asigură admiterea la liceu pentru nivelul bilingv, iar PET (B1) și FCE (B2) echivalarea examenului de engleză de la bacalaureat.
 • Examenele FCE (B2), CAE (C1) și IELTS asigură un nivel necesar studiului la universități de top din întreaga lume.
 • Examenele Cambridge și Trinity se desfășoară în parteneriat cu centrul de examinare EECentre din București.
 • Toți profesorii Springfield sunt absolvenți de limbi străine și au o experiență didactică mai mult decât relevantă de predare. Au continuitate în cadrul școlii și, de la an la an, contribuie semnificativ la succesul academic al elevilor.
 • Profesorii își ghidează lecțiile după o structură care funcționează de fiecare dată: exerciții de warm-up, explicarea obiectivelor lecției, activități folosite pentru a atinge aceste obiective.
 • Profesorii le permit elevilor să „descopere” obiectivele, le oferă oportunitatea de a exersa și evaluează prin testări periodice, dacă obiectivele au fost înțelese și satisfăcute.
 • Pe lângă pregătirea profesională, profesorii noștri sunt calzi, empatici și prietenoși. Construirea pas cu pas a comunității Springfield se datorează, în primul rând, relației apropiate dintre elevi și profesori, relație clădită în ani mulți de colaborare.
 • Metoda comunicativă folosită în Springfield are ca principal avantaj concentrarea activării pe toate competențele lingvistice (citire, scriere, vorbire, ascultare), nu doar pe partea gramaticală.
 • Procesul de predare este centrat pe cursant și pe interactivitate (profesor-cursanți, cursanți între ei), comunicarea fiind făcută exclusiv în limba engleză.
 • Cursanții descoperă un limbaj funcțional, viu, legat de nevoile actuale cotidiene (școală, excursii și călătorii, grup social, colegi și prieteni, restaurant, timp liber, științe educaționale, internet, gară și aeroport etc), contextul fiind, de asemenea, foarte important.
 • În loc de memorarea unor reguli gramaticale și a unui vocabular izolat, se prezintă o limbă contextualizată și se pune accent pe dezvoltarea abilităților lingvistice din toate ariile prin diferite activități precum discuții libere, dezbateri, jocuri de rol, activități de comunicare scrise, chiar și teatru.
 • De cele mai multe ori, gramatica unei limbi străine reprezintă cea mai mare provocare pentru cursanți.
  Timpurile verbelor, formele de plural, expresiile, sintaxele, colocațiile pot fi dificil de înțeles și de folosit eficient în viața de zi cu zi. De aceea, conceptele de gramatică sunt prezentate prin descoperire independentă.
 • Prin urmare, jocurile de rol în scenarii credibile sunt un mod mult mai de succes în predarea și consolidarea noțiunilor gramaticale fundamentale.
 • Tehnicile noastre diferențiază între limbajul formal/informal, astfel încât cursanții noștri să poată jongla confortabil între cele două registre.
 • Ne concentrăm pe rafinarea abilităților structurale de limbă, pentru creșterea încrederii în sine a elevilor care interacționează direct cu un mediu lingvistic.
 • Tehnicile de predarea sunt adesea susținute de jocuri de grup, proiecte și metode aplicate de lucru pentru ca atingerea obiectivelor să se facă mult mai simplu și agreabil.
 • Predarea comunicativă este centrată pe elev, iar profesorul are rol de facilitator în dorința de a-i ajuta pe elevi să-și dezvoltă abilitatea de a vorbi o limbă străină pentru o gamă variată de scopuri.
 • Folosim tematicile necesare pentru fiecare nivel de vârstă, precum și vocabularul specific fiecărei teme, în conformitate cu cerințele impuse examenelor Cambridge.
 • Mărim timpul discuțiilor la clasă (exerciții pe echipe, perechi și grupuri la nivel de clasă), corectăm problemele de pronunție și facem proiecte tematice.
 • Elevii sunt încurajați să vorbească doar în limba străină pe care o studiază, pentru a căpăta din ce în ce mai multă încredere în abilitățile lor de comunicare.
 • Lecțiile de conversație au elemente care dezvoltă toate abilitățile (scris, citit, vorbit, ascultat), dar principalul scop este ca fiecare elev să învețe să se exprime folosind regulile de gramatică, un vocabular adecvat și o pronunție impecabilă.
 • Cursurile sunt atent planificate și îmbunătățite periodic pentru a satisface toate exigențele aferente examenelor Cambridge.
 • Profesorii Springfield sunt calificați, dețin certificări internaționale și experiență vastă în predarea cursurilor de pregătire pentru susținerea examenelor Cambridge.
 • Mediul de lucru este prietenos, bogat în resurse, toate sălile de clasă sunt dotate cu mobilier modern, aparatură audio-video și tablă interactivă Smartboard.
 • Metoda de predare bazată pe comunicare, este interactivă, folosind resurse si tehnologii actuale care oferă lecții captivante si eficiente.
 • Grupele de copii cu vârste mai mari de 11 ani dispun de clase virtuale cu ajutorul Google Classroom.
 • Examenele YLE (Starters, Movers și Flyers) asigură intrarea la gimnaziu la profilul engleză intensiv.
 • Examenele KET (A2) asigură admiterea la liceu pentru nivelul bilingv, iar PET (B1) și FCE (B2) echivalarea examenului de engleză de la bacalaureat.
 • Examenele FCE (B2), CAE (C1) și IELTS asigură un nivel necesar studiului la universități de top din întreaga lume.
 • Examenele Cambridge se desfășoară în parteneriat cu centrul de examinare EECentre din București.

Misiunea Springfield School
Activăm zilnic la standarde ridicate, prin exploatarea celor mai utile instrumente, metode și resurse de pregătire pentru livrarea de rezultate peste medie și perspective noi asupra învățării.

Cursanții Springfield se bucură de un nivel excelent de grijă, empatie și atenție din partea profesorilor și echipei de management, care se dedică maximizării progresului fiecărui elev în studiul limbilor străine (engleză și germană).
Contribuim la dezvoltarea unor minți active și creative, abilitatea de înțelegere și compasiunea față de ceilalți, dar și curajul de a acționa conform propriilor convingeri. Dezvoltarea intelectuală "vine la pachet" cu cea morală și emoțională. Prin urmare, alegem cei mai buni profesori cu experiență didactică vastă și structură umană deosebită, necesare respectării și îndeplinirii misiunii Springfield School.

VALORILE
Springfield School

Oamenii. Performanța. Viitorul.

Sunt cele 3 valori primordiale ale comunității profesionale și educaționale Springfield School, în baza cărora:

 • colaborăm cu elevii, le inspirăm atractivitate pentru studiu și învățare conștientă,
 • declanșăm pasiunea naturală pentru limbi străine și dezvoltăm unitar toate abilitățile de comunicare,
 • livrăm excelență academică și schimbăm în bine viețile copiilor,
 • celebrăm respectul, diversitatea, creativitatea și munca bine făcută.

Credem cu tărie că lumea se schimbă odată ce copiii noștri deprind puterea de a-și exercita înțelepciunea, de a-și exprima opiniile și de a-și manifesta compasiunea.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

English, please!

Cursurile de engleză sunt adaptate la centrul de pregătire Springfield School pe categorii de vârstă și grupuri de 12-15 elevi.

ÎNVAȚĂ ENGLEZA

La centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze, cu recunoaștere internațională.

Aplică acum!

Completează mesajul în acest formular interactiv. Urmează să te contactăm în cel mai scurt timp. Succes și Mulțumiri!

Newsletter

Te înscrii la noutățile noastre.

Introdu adresa de e-mail și iți expediem periodic informații despre activitățile și proiectele educaționale SPRINGFIELD.

Despre noi

Din anul înființării (2008) și până în prezent, centrele educaționale SPRINGFIELD (grădiniță, afterschool, centrul de pregătire lingvistic) înregistrează în portofoliul profesional următoarele realizări:

Rămâi conectat!

Newsletter

Te înscrii la noutățile noastre.

Introdu adresa de e-mail și iți expediem periodic informații despre activitățile și proiectele educaționale SPRINGFIELD.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

Vă rugăm completați și vă vom contactăm în cel mai scurt timp!

TOP Sari la conținut