KOALA International Competition - cea mai iubită olimpiadă de engleză

Considerat a fi cel mai îndrăgit concurs internațional de limba engleză, KOALA INTERNATIONAL COMPETITION nu este un examen, ci este o competiție cu mare atractivitate în rândul copiilor de pe mapamond, cu vârstele cuprinse între 8 și 18 ani.
Adus exclusiv în România prin intermediul EECentre încă din anul 2019, concursul KOALA a devenit imediat îndrăgit și de cursanții iubitori de engleză, din centrul Springfield.

”It’s cool to be Koala!”

KOALA dă startul fiecărei primăveri în engleză la Springfield School

KOALA pornește din Irlanda (KGL Contest in English) și este răspândită planetar în următoarele 31 de țări: Albania, Afganistan, Azerbaidjan, Birmania, Bulgaria, Croatia, China, Cipru, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Franta, Grecia, Iran, Italia, Kosovo, Filipine, Malaysia, Maroc, Mongolia, Portugalia, Romania, Rep. Moldova, Serbia, Spania, Singapore, Thailanda, Turcia, Ucraina, Uruguay, Uzbekistan, Vietnam.

Testele concursului presupun standarde de calitate superioară, subiecte unice la nivel european, care pregătesc elevii pentru un stadiu lingvistic avansat. Competiția KOALA este structurată în 3 etape distincte:

  • Etapa 1 => faza pe oraș;
  • Etapa 2 => faza pe țară;
  • Etapa 3 => faza globală și finala internațională.

Rezolvă teste în limba engleză pe calculator și antrenează-te pentru concursul Koala!

Din prima etapă se califică doar primii 10% dintre concurenții care obțin cele mai înalte punctaje.
Aceștia participă la faza națională. Din faza pe țară se vor califica pe podium doar câte 1 elev la fiecare nivel lingvistic pentru: Locul 1, Locul 2 și Locul 3.
Performerul Locului 1 pe țară va reprezenta România la competiția globală (etapa 3).
Condiție înscriere: Un participant de la edițiile precedente se va înscrie în ediția actuală, la un nivel lingvistic superior, deoarece deja a demonstrat cunoașterea nivelului accesat anterior.
Exemplu: Un candidat ce a participat anul trecut la A2, se va înscrie la B1 la actuala ediție.
Care sunt obiectivele competiției internaționale de engleză KOALA:

  • stimularea elevilor cu performante școlare deosebite, care au aptitudini superioare în domeniul competențelor lingvistice și interculturale în limba engleză;
  • evaluarea competențelor de comunicare, receptare și producere a mesajelor în limba engleză;
  • încurajarea studierii limbii engleze cu mai mare atractivitate.

La începutul fiecărei primăveri, Springfield School se alătură cu entuziasm comunității KOALA și participă cu un grup numeros de concurenți.

Cursanții SPRINGFIELD
urcă pe podiumul național al competiției KOALA 2024

La debutul competiției KOALA 2024, în primele zile ale lunii februarie 2024, aproape 70 dintre copiii centrului SPRINGFIELD SCHOOL au participat la prima etapă (locala pe oraș) a concursului internațional de engleză. Cursanții SPRINGFIELD s-au aliniat condițiilor de concurs și au reprezentat centrul la toate cele 5 niveluri lingvistice: Pre-A1, A1, A2, B1, B2.

Felicităm cursanții SPRINGFIELD pentru participarea numeroasă la concursul KOALA în primăvara 2024 și mulțumim celor trei finaliști la națională: Ilinca, Eric și Ștefan, care prin rezultatele lor fruntașe, au adus un val de emoții pozitive și o incontestabilă reputație centrului nostru. Felicitări și mult succes în pregătirea viitoare!”

Elena GATIU, Manager Educațional SPRINGFIELD SCHOOL

Rezultatele superioare obținute la competiția internațională KOALA vin să reconfirme calitatea actului educațional realizat la centrul de pregătire SPRINGFILED, precum și încrederea părinților care ne onorează și perseverența copiilor ambițioși și pasionați de engleză. Și pe această cale transmit tuturor felicitări și alese mulțumiri. Doar împreună comunitatea Springfield School devine mai puternică, mai vizibilă, mai adorată. Mult succes în continuare!”

Mihaela White, General Manager – SPRINGFIELD School

KOALA INTERNATIONAL COMPETITION 2019-2020

 

Cu mare bucurie prezentăm performanța deosebită obținută de eleva centrului Springfield School: SARA GABRIELA PLEȘA, care a ajuns în etapa pe România la nivelul lingvistic A1.

După faza pe București, la care a obținut un punctaj maxim, SARA a intrat în rândul primilor 10% concurenți calificați pe țară.

Cu scorul superior obținut și la etapa națională (116,5 puncte) s-a încadrat pe locul al-II-lea în ierarhia performerilor români.

SARA GABRIELA PLEȘA a fost premiată și felicitată în cadrul festivității naționale de premiere a câștigătorilor KOALA din 20 aprilie 2019, JW Marriott.

Un moment deosebit de frumos pentru câștigătoarea noastră, dar și pentru elevii centrului, profesorii și managementul Springfield.

"It's cool to be KOALA" a fost salutul primăverii noastre, în 2020.

It’s life change!

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

English, please!

Cursurile de engleză sunt adaptate la centrul de pregătire Springfield School pe categorii de vârstă și grupuri de 12-15 elevi.

ÎNVAȚĂ ENGLEZA

La centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze, cu recunoaștere internațională.

Aplică acum!

Completează mesajul în acest formular interactiv. Urmează să te contactăm în cel mai scurt timp. Succes și Mulțumiri!

Despre noi

Din anul înființării (2008) și până în prezent, centrele educaționale SPRINGFIELD (grădiniță, afterschool, centrul de pregătire) înregistrează în portofoliul profesional următoarele realizări:

Rămâi conectat!

100%

promovare examene

50

experți lingvistici

4.000

cursanți de engleză

8.000

părinți mulțumiți

Newsletter

Te înscrii la noutățile noastre.

Introdu adresa de e-mail și iți expediem periodic informații despre activitățile și proiectele educaționale SPRINGFIELD.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

Vă rugăm completați și vă vom contactăm în cel mai scurt timp!

TOP Sari la conținut