Mihaela WHITE, director
SPRINGFIELD SCHOOL

Cei mai frumoși ani din viață sunt anii copilăriei. Cei mai importanți piloni ai educației se fundamentează în anii copilăriei. Cele mai dragi și năstrușnice amintiri ni le facem în anii copilăriei. Cele mai trainice prietenii se sudează în anii copilăriei. … Poate de aceea copilăria este tabloul perfect la care din când în când, revenim cu emoție, drag și dor.

Ne-am ales vocația de dragul celor mici și activăm în lumea copilăriei cu cele mai bune unelte de practică pedagogică, astfel încât prezența SPRINGFIELD in viața fiecărui cursant, să fie categoric superioară și să genereze un impact educațional major. Fiecare membru din echipa profesorilor SPRINGFIELD este un tutore de sprijin și formare pentru fiecare elev, inspirându-i să devină mai buni, mai cunoscători, mai performați în competiția de viitor. Baza materială foarte bună, resursele variate de pregătire și echipamentele tehnice moderne din centrul lingvistic SPRINGFIELD, completează succesul actului educațional.

De la an la an, tot mai mulți cursanți frecventează programele SPRINGFIELD, ceea ce ne obligă la menținerea standardelor înalte de pregătire și etică. Excelență, creativitate, perseverență, adaptabilitate și flexibilitate. Acestea sunt dezideratele angajamentului nostru zilnic.

Educația de calitate a copiilor reprezintă obiectivul echipei SPRINGFIELD, iar rezultatele excepționale reprezintă barometrul muncii noastre bine-făcute. Rata superioară de promovabilitate la examenele de limbă engleză Cambridge English și Trinity College, confirmă angajamentul profesional implementat consecvent în SPRINGFIELD.

Mereu aliniați la trendul global al educației, deschidem noi programe de pregătire lingvistică atât pentru testele IELTS, cât și pentru limba germană, dar și module educative complementare, precum: ateliere de IT & programare, tabere de limba engleză în țară și peste hotare.

Din 2008 și până în prezent, ne mândrim cu numeroase generații de tineri care au pășit în SPRINGFIELD la vârsta de 4 ani și au crescut alături nouă, până au absolvit stagii academice ori post-universitare la facultăți renumite pe mapamond.

Prioritizăm calitatea activării SPRINGFIELD și pentru menținerea anuală a certificărilor de autorizare în pregătirea lingvistică, emise de entități internaționale, precum:

  • CAMBRIDGE ENGLISH (UK),
  • TRINITY COLLEGE LONDON (UK),
  • EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (RO 050),
  • KGL CONTEST in ENGLISH (Irlanda)
  • și în curând IELTS (Australia).

Ce poate fi mai nobil ca educația? Ce poate fi mai emoționat ca vizita unui prospăt absolvent de facultate cu 14 ani de engleză învățată nivel-cu-nivel în SPRINGFIELD? Ce poate fi mai frumos ca strânsa îmbrățișare și mulțumirea părinților fericiți?

La SPRINGFIELD, cu penelurile priceperii noastre, pictăm tablourile copilăriei a căror valoare crește an de an, până strălucesc în culorile pozitive ale viitorului.

Vă încurajez să vă alăturați acestei dumbrave minunate și să deveniți membru activ al comunității SPRINGFIELD.

Cu deschidere și prietenie,

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

English, please!

Cursurile de engleză sunt adaptate la centrul de pregătire Springfield School pe categorii de vârstă și grupuri de 12-15 elevi.

ÎNVAȚĂ ENGLEZA

La centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze, cu recunoaștere internațională.

Aplică FORMULAR de ÎNSCRIERE

Completează mesajul în acest formular interactiv. Urmează să te contactăm în cel mai scurt timp. Succes și Mulțumiri!

Despre noi

Din anul înființării (2008) și până în prezent, centrele educaționale SPRINGFIELD (grădiniță, afterschool, centrul de pregătire) înregistrează în portofoliul profesional următoarele realizări:

Rămâi conectat!

100%

promovare examene

50

experți lingvistici

4.000

cursanți de engleză

8.000

părinți mulțumiți

Newsletter

Te înscrii la noutățile noastre.

Introdu adresa de e-mail și iți expediem periodic informații despre activitățile și proiectele educaționale SPRINGFIELD.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

Vă rugăm completați și vă vom contactăm în cel mai scurt timp!

TOP Sari la conținut