Metoda Springfield School

Springfield School este Centru Autorizat de Pregătire Lingvistică și de Susținere a Examenelor de limba engleză:
CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) și TRINITY COLLEGE LONDON (UK)

Din 2008, centrul de limbi străine Springfield School este axat pe calitatea educației în activare, fiind un sinonim al excelenței în domeniu. Practicile, tehnicile, metodele și manierele abordate prin intermediul oamenilor din echipă și prin exploatarea resurselor, demonstrează o focusare consecventă pe creșterea armonioasă a cursantului.

Educația holistică implementată în Springfield vizează o abordare complexă a predării, în care pedagogii integrează cursanții într-un format echilibrat de învățare, axat pe nevoile academice, emoționale, etice și sociale pentru a cultiva atributele fizice, emoționale, morale, psihologice și spirituale ale copilului în curs de dezvoltare.

Pregătirea cursantului, în întregul lui, înseamnă oferirea de oportunități care sunt personalizate pe abilitățile și sentimentele acestuia. Lecțiile se desfășoară într-un mediu sigur, de creștere, încredere și sprijin, care permite elevilor să-și folosească punctele forte proprii și să-și exprime opiniile personale prin comunicare liberă, deschisă, asertivă.

Profesorii urmăresc să "hrănească" elevii cu diferite niveluri educaționale și tehnici de învățare, folosind numeroase metode, resurse și strategii pentru a crea cultura unei pregătiri holistice.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

English, please!

Cursurile de engleză sunt adaptate la centrul de pregătire Springfield School pe categorii de vârstă și grupuri de 12-15 elevi.

ÎNVAȚĂ ENGLEZA

La centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze, cu recunoaștere internațională.

Aplică FORMULAR de ÎNSCRIERE

Completează mesajul în acest formular interactiv. Urmează să te contactăm în cel mai scurt timp. Succes și Mulțumiri!

Despre noi

Din anul înființării (2008) și până în prezent, centrele educaționale SPRINGFIELD (grădiniță, afterschool, centrul de pregătire) înregistrează în portofoliul profesional următoarele realizări:

Rămâi conectat!

100%

promovare examene

50

experți lingvistici

4.000

cursanți de engleză

8.000

părinți mulțumiți

Newsletter

Te înscrii la noutățile noastre.

Introdu adresa de e-mail și iți expediem periodic informații despre activitățile și proiectele educaționale SPRINGFIELD.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

Vă rugăm completați și vă vom contactăm în cel mai scurt timp!

TOP Sari la conținut