Etape Admitere și Înscriere la Cursuri

Învățarea unei limbi străine de circulație internațională este o necesitate a zilelor noastre și un atu esențial pentru viitor. Cu cât vârsta cursantului este mai mică cu atât învățarea decurge în mod natural și evoluează simultan cu dezvoltarea acestuia. În cadrul centrului Springfield School, curricula de pregătire este configurată pe categorii de vârstă & niveluri lingvistice și debutează cu programele dedicate preșcolarilor și școlarilor.

Etapele admiterii la cursurile centrului Springfield sunt următoarele:

 • solicitarea ofertei educaționale pentru lecturare si analiza;
 • stabilirea unei întâlniri între reprezentanții centrului si părinți;
 • testarea nivelului de limbă engleză și alocarea in grupa potrivita;
 • completarea documentelor specifice procesului de înscriere la cursuri.

În anul școlar următor, Springfield acordă prioritate admiterii pentru înscrierea la cursurile de pregătire, astfel:

 • cursanții actuali care isi continua studiile prin improspatarea înscrierii; inclusiv frații și surorile acestora;
 • elevii care sunt inregistrati pe listele de așteptare;
 • tuturor celor interesați, în ordinea venirii, semnării contractului și achitării taxei de înscriere

Perioadă înscrieri:

Admiterea la cursurile Springfield School este deschisa pe tot parcursul anului academic, in funcție de numărul locurilor disponibile. Functioneaza si bine-cunoscuta regulă: “primul venit - primul servit”.

Mod desfășurare cursuri:

Cursurile pentru copii se desfasoară atât ONLINE (începând cu vârsta de 6 ani), cât și cu prezenta fizica in salile de clasă. Grupele de copii peste 11 ani dispun de clase virtuale cu ajutorul Google Classroom.

Mediul de pregătire:

Cursanții descoperă la Springfield un mediu prietenos de studiu, cu accent pus pe participare active si comunicare spontana, interacțiune, jocuri de rol, exerciții de warm-up, dezbateri, proiecte tematice, esee, componente de ascultare, vorbire, scriere, citire, compunere și testare periodică, astfel încât să dobândească încrederea exprimării într-o limbă străină, iar învățarea să fie eficientă într-un limbaj contextualizat funcțional, viu și actual.

Dotări și resurse:

Scoala Springfield este moderna si dispune de un intreg “arsenal” de materiale de ultimă generație, dedicate sustinerii actului pedagogic de calitate. Sălile de curs sunt dotate cu mobilier modern, aparatură audio-video și tablă interactivă Smartboard

Validarea pregătirii:

Elevii își dezvoltă bagajul lingvistic și cunoștințele dobândite la școală și devin pregătiți să promoveze examenele specifice vârstei lor, olimpiade, concursuri, teste și competiții cu un vocabular adecvat, cu o gramatică corectă și o pronunție impecabilă. La sfarsitul anului școlar cursanții pot opta pentru susținerea examenelor de certificare cu recunoastere internationala: Cambridge English; Trinity College London; IELTS.

Acreditare internațională:

Școala de limbi straine Springfield School functioneaza ca centru acreditat de pregătire lingvistică, în baza autorizărilor anuale emise de entități internaționale, precum:

 • CAMBRIDGE ENGLISH (UK),
 • TRINITY COLLEGE LONDON (UK),
 • EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (RO 050),
 • KGL CONTEST in ENGLISH (Irlanda)
 • și în curând IELTS (Australia).

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

English, please!

Cursurile de engleză sunt adaptate la centrul de pregătire Springfield School pe categorii de vârstă și grupuri de 12-15 elevi.

ÎNVAȚĂ ENGLEZA

La centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze, cu recunoaștere internațională.

Aplică FORMULAR de ÎNSCRIERE

Completează mesajul în acest formular interactiv. Urmează să te contactăm în cel mai scurt timp. Succes și Mulțumiri!

Despre noi

Din anul înființării (2008) și până în prezent, centrele educaționale SPRINGFIELD (grădiniță, afterschool, centrul de pregătire) înregistrează în portofoliul profesional următoarele realizări:

Rămâi conectat!

100%

promovare examene

50

experți lingvistici

4.000

cursanți de engleză

8.000

părinți mulțumiți

Newsletter

Te înscrii la noutățile noastre.

Introdu adresa de e-mail și iți expediem periodic informații despre activitățile și proiectele educaționale SPRINGFIELD.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

Vă rugăm completați și vă vom contactăm în cel mai scurt timp!

TOP Sari la conținut