Înscrieri la SPRINGFIELD SCHOOL

Cursurile de engleză și germană sunt organizate la Springfield School pe categorii de vârstă și desfășurate pe grupuri de 12-15 elevi. Pentru cursații care aderă la comunitatea noastră, accesul se face prin evaluarea nivelului de cunoaștere a limbii engleze, în scopul plasării într-o grupă potrivită de pregătire. Călătoria învățării limbii engleze ia startul la cele mai fragede vârste, de aceea Springfield întâmpină micuții cu programe adaptate asimilării lingvistice timpurii. Performanța centrului Springfield o demonstrează generațiile care de la 4 ani au intrat în sălile noastre de pregătire, au promovat bacalaureatul cu noi, iar acum sunt deja adulți licentiați în limbi străine și profesează în diverse domenii de activitate. Springfield este școala de engleza în care crești și te dezvolți atât educațional și profesional, cât și personal!

Înscrierea la cursurile de limba engleză se face în următoarele etape:

• solicitarea ofertei educaționale,
• stabilirea unei întâlniri între reprezentanții centrului si părinți,
• testarea nivelului de limbă engleză și stabilirea grupei,
• completarea documentelor necesare înscrierii.

Au prioritate copiii deja cursanți ce optează pentru reînscriere, inclusiv frații și surorile acestora. Urmează copiii ce figurează pe lista de așteptare. Restul locurilor vor fi distribuite celor interesați, în ordinea venirii, semnării contractului și achitării tarifelor de curs.
Înscrierea la cursuri este posibilă pe tot parcursul anului școlar, in funcție de numărul locurilor disponibile.
 • Etapa 1: EARLY ADMISSION = Anual, în perioada 11-15 aprilie au loc reînscrierile celor care deja frecventează programul actual de cursuri, cu 5% reducere aplicată la tarifele din ofertă. Înscrierea ulterioară se face fără reducere.
 • Etapa 2: Anual, în perioada 11 aprilie-2 mai, au loc înscrierile noilor cursanți și a celor care solicită testări gratuite.
 • Etapa 3: Anual, după data de 2 mai are loc încheierea contractelor cu grădinițe, școli, unități de tip after-school și redistribuirea locurilor neocupate către cei interesați.
Testările și înscrierile au loc pe tot parcursul anului, până la ocuparea locurilor disponibile în centru. Înscrierea copiilor la cursuri se face ONLINE, pe platforma Easy School sau la sediu prin semnarea contractului și achitarea garanției, in ordinea solicitărilor, pâna la ocuparea tuturor locurilor libere.
 • Early Learners (4-6 ani) = 3.500 Ron/An
 • Primary Level A (6-8 ani) = 4.000 Ron/An
 • Primary Level B (8-11 ani) = 4.350 Ron/An
 • Secondary Level (11-15 ani) = 4.500 Ron/An
 • Academic Level (15-18 ani) = 4.200 Ron/An
TAXA ÎNSCRIERE = 300 Ron, indiferent de nivel. Aceasta reprezintă perioada de preaviz și se va deduce din taxa ultimei luni de colaborare.

REDUCERI și BONIFICAȚII:
• Early Admission = 5% pentru înscrierea în intervalul 11-15 aprilie,
• Plata anuală integral = 5% (înainte de 1 iulie),
• Pachet Family = 10% reducere pentru familiile cu 2 sau mai mulți copii,
• Pachet Friends = 150 Ron pentru fiecare contract nou semnat la recomandarea unui cursant Springfield,
• Valoarea reducerilor nu poate depăși 15% (cu excepția pachetului Friends).

Suportul de curs include manuale și materiale în format digital. Contravaloarea acestora se achită online, direct la furnizorul de carte.  Cursurile de scurta durată (ex: cluburi și ateliere modulare, școala de vară, tabere, concursuri, cursuri online) se achită în avans, înainte de începerea lor.
Plățile taxelor se pot face în următoarele variante:
 • online, pe platforma Easy School (din contul individual de client),
 • online in contul bancar IBAN menționat în contract,
 • în numerar, la recepția centrului Springfield.

Înscrierea copiilor la cursuri se face în următoarele variante:

 • online pe platforma Easy School (din contul individual de client),
 • online in contul bancar IBAN menționat în contract,
 • la sediu prin semnarea contractului și achitarea garanției, în ordinea solicitărilor, pâna la ocuparea tuturor locurilor disponibile.

Rezervarea locului la grupă se poate face doar prin achitarea garanției. Garanția are o valoare fixă de 300 Ron și reprezintă ultima luna de contract (perioada de preaviz). Aceasta nu este returnabilă în caz de reziliere a contractului fără preaviz, dar se va scădea din contravaloarea ultimului modul.

În situația în care părintele achită taxa integral, nu va mai plăti garanția, dar aceasta se va reține în cazul rezilierii contractului înainte de termen și fără preaviz, restul sumelor achitate fiind restituite.

Fiecare curs are o valoare anuală și poate fi achitată integral sau în 5 rate egale, care se plătesc din două în două luni începând cu luna septembrie. Cei care optează pentru plata cursului în 5 rate, vor achita fiecare modul în avans, în primele 10 zile de activitate.

Cursanții care înregistrează datorii nu se pot înscrie la examen. Cursanții care înregistrează restanțe la plata unui modul nu pot începe următorul modul până când datoriile nu sunt achitate.

Ședințele de la care copiii absentează nu se scad, însă pot fi recuperate într-o clasa paralelă.

Suportul de curs include manuale și materiale in format digital și tariful acestora se achită în avans, direct la distribuitorul de carte (la secțiunea dedicată centrului Springfield).

Cursurile de scurtă durată (cluburi și ateliere modulare, școala de vară, cursuri online) se achită în avans, înainte de începerea lor.

Calificare Cambridge School

ÎNVAȚĂ ENGLEZA la SPRINGFIELD SCHOOL

SPRINGFIELD SCHOOL este centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze CAMBRIDGE ENGLISH și TRINITY ENGLISH - cele mai emblematice instituții britanice, recunoscute la nivel mondial în domeniul calificărilor lingvistice, pentru orice vârstă.

Cursuri si examene de engleza Cambridge la Springfield School

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

English, please!

Cursurile de engleză sunt adaptate la centrul de pregătire Springfield School pe categorii de vârstă și grupuri de 12-15 elevi.

ÎNVAȚĂ ENGLEZA

La centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze, cu recunoaștere internațională.

Aplică acum!

Completează mesajul în acest formular interactiv. Urmează să te contactăm în cel mai scurt timp. Succes și Mulțumiri!

Despre noi

Din anul înființării (2008) și până în prezent, centrele educaționale SPRINGFIELD (grădiniță, afterschool, centrul de pregătire) înregistrează în portofoliul profesional următoarele realizări:

Rămâi conectat!

100%

promovare examene

50

experți lingvistici

4.000

cursanți de engleză

8.000

părinți mulțumiți

TESTIMONIALE

Three of my kids went to Springfield Afterschool and they attended the English lessons. I consider it a great place for a child to build up the knowledge of English and also to follow the afterschool program.

Roxana Ogrendil

Parinte
Profesionalismul, pasiunea, caldura sufleteasca inconjoara cursantii din prima zi! Faceti lucruri minunate care contribuie la formarea si dezvoltarea armonioasa a copiilor!

Roxana Patarlageanu

Părinte

Kam Elia

Părinte
Mândri și recunoscători sa facem parte, de 9 ani, din comunitatea Springfield. Cei mai buni parteneri in educație: standarde ridicate, profesionalism, pasiune pentru predare si dragoste pentru copii.

Newsletter

Te înscrii la noutățile noastre.

Introdu adresa de e-mail și iți expediem periodic informații despre activitățile și proiectele educaționale SPRINGFIELD.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

Vă rugăm completați și vă vom contactăm în cel mai scurt timp!

TOP Sari la conținut