Cursuri Engleză Springfield School Sector 2 Bucuresti
Springfield School

Hai în vizită la SPRINGFIELD și te vei convinge de cea mai potrivită școală de limbi străine pentru copilul tău, dar și pentru tine!

CONTACT SPRINGFIELD SCHOOL

Cu mare bucurie, te așteptăm să vizitezi școala noastră, după o programare telefonică, în prealabil. De la an la an, numărul cursanților în centru este în creștere, ceea ce ne obligă să menținem standardele înalte în activitatea educațională, să înregistrăm o rată superioară de promovabilitate la examenele lingvistice internaționale, să actualizăm oferta de cursuri cu noi tematici aliniate trendului școlar și să construim o comunitate bazată pe încredere și participare, interesată de educație, cultură, performanță, viitor și viață sănătoasă. Folosește cu încredere datele noastre de contact sau accesează formularul disponibil în secțiunea următoare pentru a ne scrie mesajul cât mai detaliat. Un consultant specializat preia cererea și îți răspunde în cel mai scurt timp.
 Îți mulțumim!

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

Vă rugăm completați și vă vom contactăm în cel mai scurt timp!

SPRINGFIELD SCHOOL

Adresă & Contact:

Strada Sfânta Ana, Nr. 7

Sector 2, București

Cod Poștal: 023745

Telefon: 0734.71.05.73
Telefon: 0771.43.35.25
Email: office@springfield-school.ro
Website: www.springfield-school.ro
Punct reper: Școala SPRINGFIELD este situată în zona Parcul Circului, într-un cartier extrem de liniștit și ușor accesibil.

Springfield School Sector 2 Bucuresti
English please - Springfield School
TOP Sari la conținut