Examene ligvistice internaționale SPRINGFIELD SCHOOL

Examenele la limba engleză CAMBRIDGE ENGLISH (UK) și TRINITY COLLEGE LONDON au rolul să evalueze competențe lingvistice dobândite de candidați, în urma frecventării cursurilor de pregătire și să ateste nivelul cunoașterii limbii engleze, prin intermediul certificatelor recunoscute pe plan internațional. Fiecare examen se încadrează pe niveluri distincte, conforme Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL), de la nivelul de începător A1, până la nivelul profesionist C2. Promovarea examenelor reprezintă atât confirmarea progresului lingvistic al candidaților prin evaluarea celor patru componente (vorbire, scriere, citire, ascultare), stimularea continuării pregătirii, cât și încurajarea acestora pentru folosirea limbii engleze atât în viața reală, cât și în zona proprie de referință (educațională, personală, profesională). Pregătirea cursantului pentru susținerea unui examen acreditat internațional necesită frecvență la cursuri, pregătire constantă, perseverență în studiu, accesarea testelor și simulărilor organizate periodic în centrul Springfield.

Examene Engleză
CAMBRIDGE

Cambridge Assessment English

Examene Engleză
TRINITY

Examene Trinity

Concurs Engleză
KOALA

Concurs Koala
Calificare Cambridge School

ÎNVAȚĂ ENGLEZA la SPRINGFIELD SCHOOL

SPRINGFIELD SCHOOL este centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze CAMBRIDGE ENGLISH și TRINITY ENGLISH - cele mai emblematice instituții britanice, recunoscute la nivel mondial în domeniul calificărilor lingvistice, pentru orice vârstă.

Cursuri si examene de engleza Cambridge la Springfield School

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

English, please!

Cursurile de engleză sunt adaptate la centrul de pregătire Springfield School pe categorii de vârstă și grupuri de 12-15 elevi.

ÎNVAȚĂ ENGLEZA

La centru acreditat de pregătire lingvistică și de susținere a examenelor de certificare a limbii engleze, cu recunoaștere internațională.

Aplică acum!

Completează mesajul în acest formular interactiv. Urmează să te contactăm în cel mai scurt timp. Succes și Mulțumiri!

Despre noi

Din anul înființării (2008) și până în prezent, centrele educaționale SPRINGFIELD (grădiniță, afterschool, centrul de pregătire) înregistrează în portofoliul profesional următoarele realizări:

Rămâi conectat!

100%

promovare examene

50

experți lingvistici

4.000

cursanți de engleză

8.000

părinți mulțumiți

TESTIMONIALE

Three of my kids went to Springfield Afterschool and they attended the English lessons. I consider it a great place for a child to build up the knowledge of English and also to follow the afterschool program.

Roxana Ogrendil

Parinte
Profesionalismul, pasiunea, caldura sufleteasca inconjoara cursantii din prima zi! Faceti lucruri minunate care contribuie la formarea si dezvoltarea armonioasa a copiilor!

Roxana Patarlageanu

Părinte

Kam Elia

Părinte
Mândri și recunoscători sa facem parte, de 9 ani, din comunitatea Springfield. Cei mai buni parteneri in educație: standarde ridicate, profesionalism, pasiune pentru predare si dragoste pentru copii.

Newsletter

Te înscrii la noutățile noastre.

Introdu adresa de e-mail și iți expediem periodic informații despre activitățile și proiectele educaționale SPRINGFIELD.

Aplică rapid: formular înscriere la SPRINGFIELD

Vă rugăm completați și vă vom contactăm în cel mai scurt timp!

TOP Sari la conținut