The Grammar Club

Scurtă prezentare

Imaginează-ți că încerci să construiești o casă cu lemn, dar fără cuie, șuruburi sau lipici. Cum s-ar păstra structura compactă? Nicicum. Ar cadea în bucăți. Așa este să vorbești în engleză fără o gramatică adecvată. Fiecare propoziție este doar o grămadă amestecată de cuvinte!

Gramatica limbii engleze este unul dintre cele mai importante elemente ale studiului tău lingvistic. Alatura-te Grammar Club-ului daca vrei sa iti imbunatatesti structurile gramaticale practicandu-le pe parcursul a 16 intalniri unde creativitatea va fi la ea acasa.

Dar daca ti-as spune ca se poate studia și râzând? Grammar with laughter este o metodă amuzantă pe baza unei game largi de materiale de invatare pline de umor.

În plus, tuturor ne plac povestile, nu-I așa? De ce sa nu profitam de acestea prin extragerea structurilor gramaticale, exemplificarea si explicarea acestora. Ele provoacă imaginarea unor obiecte sau situații familiare și de aceea elementul de panică într-o situație sau teritoriu nefamiliar dispare treptat, lăsând elevii dornici să citească mai mult și să inventeze propriile povești.

Chiar dacă nu ne dăm mereu seama, fotografiile, revistele, ilustratiile, imaginile in general sunt generatoare de creativitate. Daca le luam si le mixam cu concepte gramaticale, iata un alt ingredient ideal pentru a complete antrenant un club de gramatică! Substantivele, verbele, prepozițiile, chiar și conjunctivul, vor fi exersate în mod natural.

Fiecare lectie se va incheia printr-o creatie personala in care elementul gramatical invatat va fi vedeta acesteia.

Daca ai nevoie de lucru suplimentar sau vrei sa-ti exersezi engleza intr-un mod inedit, participa la intalnirile clubului de gramatica!

TOP Sari la conținut