De la SPRINGFIELD la podiumul nationalei KOALA 2024: Povestea de succes a elevei Ilinca-Mădălina Ungurean

Cursanții de la Springfield School au reușit în primăvara 2024 să se distingă la competiția internațională de limba engleză KOALA, urcând pe podiumul național și aducând onoare școlii lor. Printre aceștia se numără:

👉 Ilinca-Mădălina Ungurean a obținut 110,5: LOCUL 1 la nivel lingvistic B2,

👉 Eric Alexandru Dumitru a obținut 90 puncte: MENȚIUNE la nivel lingvistic Pre-A1,

👉 Ștefan Marin Radu a obținut 97,5 puncte: MENȚIUNE la nivel lingvistic A2.

La doar 17 ani, Ilinca Ungurean demonstrează o pasiune, muncă și ambiție remarcabile în studiul limbii engleze. Pregătirea intensivă și susținerea din partea profesorilor și părinților au contribuit la succesul ei continuu. În octombrie 2024, Ilinca va reprezenta România în Grecia la etapa internațională a competiției KOALA, unde va concura pentru marele premiu global. Experiența ei în cadrul Springfield School a început de la vârsta de 4 ani și a fost plină de susținere și încurajare din partea unei echipe dedicate de profesori, transformând procesul de învățare într-o călătorie captivantă și edificatoare.

Pe lângă realizările colective ale cursanților de la Springfield School la competiția KOALA 2024, există și povești individuale de succes care subliniază angajamentul și devotamentul elevilor față de studiul limbii engleze.

Una dintre aceste povești este cea a performerei noastre ILINCA – cea care nu doar a excelat la competiție, ci și-a construit drumul către succes încă de la o vârstă fragedă. Iată cât de frumos ne povestește Ilinca despre experiența sa de învățare a limbii engleze, pe parcurcul celor 13 ani de pregătire în cadrul centrului Springfield.

Călătoria mea alături de Springfield a început în 2011, la vârsta de 4 ani, deoarece părinții doreau să mă înscrie la o grădiniță cu predare în limba engleză, și continuă până în momentul actual, 13 ani mai târziu, în cadrul cursurilor de engleză avansată.

Încă de la început, am fost înconjurată de o echipă dedicată și profesori pasionații care au transformat învățarea limbii engleze într-o experiență plăcută, lecțiile interactive făcând-o cu atât mai mult și captivantă.

După terminarea grădiniței, am fost înscrisă la Afterschool, iar mai apoi la cursurile de engleză Springfield. Acolo, am început studiile pentru examenele Cambridge cu dna. Mihaela White, directoarea grădiniței și școlii de engleză Springfield, iar mai târziu și până în momentul actual cu dna. Elena Gatiu. Sub îndrumarea dânselor, am putut profita de numeroase oportunități de a-mi îmbunătăți abilitățile mele lingvistice. În cadrul lecțiilor amândurora, datorită atmosferei prietenoase și a susținerii constante la fiecare pas, m-am putut dezvolta atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere personal. Nu m-aș afla la nivelul la care sunt în prezent fără ajutorul oferit, încă din anii copilăriei și până în prezent.

Părinții mei au fost atât de mulțumiți de evoluția mea în cadrul Springfield, încât ulterior au înscris-o și pe surioara mea atât la grădiniță, cât și la Afterschool și cursurile de engleză.

Recomand cu multă căldură Springfield School tuturor celor care doresc să își îmbunătățească cunoștințele legate de limba engleză și să aibă parte de o experiență educativă cu impact emoțional pozitiv.”

Ungurean Ilinca-Mădălina, Cursant Springfield – Câștigător Locul I, Nivel B2, la faza pe țară Koala

ILINCA UNGUREAN (17 ani) se pregătește la engleză în cadrul SPRINGFIELD de la vârsta de 4 ani și în toți 13 ani a evoluat cu brio nivel după nivel, iar actuala performanță dovedește mai mult decât pasiune, muncă și ambiție. 

Pentru Ilinca urmează o perioadă intensă de pregătire până în luna Octombrie 2024 când va participa în GRECIA la Etapa Internațională a Competiției de Engleză KOALA by KGL, alături de toți ceilalți finaliști ai țărilor din concurs, care se vor întrece pentru marele premiu global.

Mult succes ILINCA! Felicitări că reprezinți România și îți mulțumim că duci centrul Springfield peste hotare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *