Springfield School 2020 - 2021 Înscrie-te acum pentru anul școlar NOU – Testare gratuită a nivelului de
limba engleză
Vino în comunitatea Springfield și oferă-i copilului tău șansa unui
start educațional de calitate.
Rezervă un loc la testarea gratuită: office@springfield-school.ro.
2020
Cursuri Engleză - Germană - Franceză
2020 - 2021

Success with IELTS (16-18 ani)

Picture
Este recunoscut pe plan internațional: peste 9.000 de organizații din toate colțurile lumii acceptă testul IELTS, inclusiv instituții academice, guvernamentale și angajatori.
Certificatul IELTS

Certificatul IELTS (International English Testing System) poate echivala proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat. Află mai multe detalii  AICI.

Obiective generale:

Rezultatele la testul IELTS nu funcționează pe sistemul „admis” sau „respins”. Se obține un punctaj de unu la nouă pentru fiecare probă în parte. Indiferent de scorul obținut, se eliberează un certificat IELTS în care este menționat nivelul de competență lingvistică al fiecărui candidat.
Detalii privind sistemul de punctaj găsești  AICI 

De reținut:

Certificatul IELTS (International English Testing System) poate echivala proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat.
Certificatul IELTS are valabilitate de 2 ani.

De ce să susțin examenul IELTS:

Certificatul IELTS oferă un avantaj real pentru admiterea la universități din străinătate.
– Este recunoscut pe plan internațional: peste 9.000 de organizații din toate colțurile lumii acceptă testul IELTS, inclusiv instituții academice, guvernamentale și angajatori.
– Este singurul test de limba engleză acceptat pentru emigrare în toate țările vorbitoare de limba engleză.

Centru de Pretestare recunoscut de Cambridge English Language Assessment
Picture

Springfield School organizează, înainte de înscrierea la examenul propriu-zis, o simulare de examen. Lucrările sunt corectate de către examinatori Cambridge English Language Assessment. În acest fel, identificăm la timp zonele de învățare ce necesită remediere și acționăm în consecință, pentru ca rezultatul al examen să fie unul stelar.

Feedback – the breakfast of champions:

Profesorii Springfield, ori de câte ori este nevoie, vor semnala aspectele ce necesită lucru suplimentar și se vor asigura că toți elevii sunt pregătiți să susțină examenul Cambridge și să treacă la nivelul următor de pregătire.

Springfield School – Engleză
Picture
Educăm lideri de caracter din 2011. Springfield School este locul unde valorile sunt confirmate, mințile tinere sunt hrănite și visurile își iau zborul. Așteptăm cu nerăbdare să intrați în familia noastră!