Springfield School 2020 - 2021 Înscrie-te acum pentru anul școlar NOU – Testare gratuită a nivelului de
limba engleză
Vino în comunitatea Springfield și oferă-i copilului tău șansa unui
start educațional de calitate.
Rezervă un loc la testarea gratuită: office@springfield-school.ro.
2020
Cursuri Engleză - Germană - Franceză
2020 - 2021

CURS ONLINE DE ENGLEZA GENERALĂ

Picture
PENTRU ADULȚI – SPEAK-OUT!
Cine se poate înscrie?

Reflectă nivelurile A1-C2 ale Cadrului european de referință pentru limbi străine (CEFR). Aceste cursuri se adresează tuturor adulților (18+) care doresc să învețe sau să își perfecționeze nivelul actual al cunoștințelor de limba engleză. Pentru stabilirea nivelului optim, cursanții potențiali vor susține un test de nivel (placement test). Acest lucru este necesar pentru că programele cursurilor

 

Care sunt obiectivele cursului?

Principalul obiectiv al cursurilor este îmbunătățirea nivelului actual al deprinderilor de comuncare în limba engleză prin:

 • asimilarea și exersarea vocabularului specific unor arii tematice de interes general: călătorii, timp liber, sport, sănătate, natură, cultură etc
 • asimilarea și exersarea structurilor gramaticale necesare unei comunicări eficiente
 • exersarea deprinderilor de comunicare (vorbit, scris, citit, ascultat) în contexte relevante pentru cursanți adulți
Care este metoda de predare?

Cursul se desfășoară pe o platformă de învățare la distantă (Zoom) și prin intermediul unei google classroom, pe baza unor manuale cu structură modulară publicate de edituri britanice de prestigiu.

 

 • materiale audio-video autentice
 • integrarea deprinderilor de comunicare
 • jocuri de rol
 • activităţi de tip atelier , lucru în perechi sau mini-grupuri
 • mini-proiecte
 • portofoliu de resurse care reflectă progresul individual
 • feedback specific
 • Cât durează cursurile?Fiecare curs are 3 module,unitatea de curs fiind modulul de 36 de ore (aproximativ 3 luni). Nu este obligatorie frecventarea celor 3 module, dar se recomandă acest lucru pentru consecvența pregătirii și pentru menținerea ratei de progres.

Câți cursanți sunt în grupă?

Grupele sunt formate în funcție de nivelul cunoștințelor de engleză și cuprind 8-10 cursanți pentru a favoriza un progres mai rapid printr-un număr mai mare de interacțiuni cu alți cursanți.

Programați acum un test de nivel!
Centru de Pretestare recunoscut de Cambridge English Language Assessment
Picture

Springfield School organizează, înainte de înscrierea la examenul propriu-zis, o simulare de examen. Lucrările sunt corectate de către examinatori Cambridge English Language Assessment. În acest fel, identificăm la timp zonele de învățare ce necesită remediere și acționăm în consecință, pentru ca rezultatul al examen să fie unul stelar.

Feedback – the breakfast of champions:

Profesorii Springfield, ori de câte ori este nevoie, vor semnala aspectele ce necesită lucru suplimentar și se vor asigura că toți elevii sunt pregătiți să susțină examenul Cambridge și să treacă la nivelul următor de pregătire.

Springfield School – Engleză
Picture
Educăm lideri de caracter din 2011. Springfield School este locul unde valorile sunt confirmate, mințile tinere sunt hrănite și visurile își iau zborul. Așteptăm cu nerăbdare să intrați în familia noastră!