DE CE Springfield School

Bine ați venit

Picture
Educăm lideri de caracter din 2011. Springfield School este locul unde valorile sunt confirmate, mințile tinere sunt hrănite și visurile își iau zborul. Așteptăm cu nerăbdare să intrați în familia noastră!

Cursuri limba engleză

Se estimează că, în momentul actual, peste 2 miliarde de oameni vorbesc engleza.

Cursuri limba germană

Se estimează că, limba germană este una din cele mai vorbite limbi din Europa.

Examene recunoscute

Recunoașterea și echivalarea probelor de limba engleză la bacalaureat.

Metoda de predare comunicativă

Toți profesorii Springfield School sunt absolvenți de limbi străine și au o experiență didactică mai mult decât relevantă de predare.

Îți ghidează lecțiile după o structură care funcționează de fiecare dată: exerciții de warm-up, explicarea obiectivelor lecției, activități folosite pentru a atinge aceste obiective.

Profesorii le permit elevilor să „descopere” obiectivele, le oferă oportunitatea de a exersa și evaluează prin testări dacă obiectivele au fost înțelese și satisfăcute. Pe lângă pregătirea profesională, profesorii Springfield sunt calzi și prietenoși.

Metoda noastră de predare comunicativă este focalizată pe dezvoltarea competenței de comunicare în engleză. Profesorul este un facilitator în sala de clasă și își încurajează elevii să folosească limba engleză/germană cât mai des posibil.

De cele mai multe ori, gramatica unei limbi străine reprezintă cea mai mare provocare pentru cursanți. Timpurile verbelor, formele de plural, expresiile, colocațiile pot fi dificil de înțeles și de folosit eficient în viața de zi cu zi. De aceea, conceptele de gramatică sunt prezentate prin descoperire independentă. Prin urmare, jocurile de rol în scenarii credibile sunt un mod mult mai de succes în predarea și consolidarea noțiunilor de gramatică. Tehnicile noastre diferențiază între limbajul formal/informal, pentru care elevii noștri să poată jongla confortabil între cele două registre. Ne concentrăm pe rafinarea abilităților structurale de limbă, pentru creșterea încrederii în sine a elevilor care interacționează direct cu un mediu lingvistic.

Predarea comunicativă este centrată pe elev, iar profesorul are rol de facilitator în dorința de a-i ajuta pe elevi să-și dezvoltă abilitatea de a vorbi o limbă străină pentru o gamă variată de scopuri. Mărim timpul discuțiilor la clasă (exerciții pe echipe, pe grupuri, la nivel de clasă), corectăm problemele de pronunție și facem proiecte tematice.Elevii sunt încurajați să vorbească doar în limba străină pe care o studiază (engleza sau germana), pentru a căpăta din ce în ce mai multă încredere în abilitățile lor de comunicare. Lecțiile noastre de conversație au elemente ce dezvoltă toate abilitățile (scris, citit, vorbit, ascultat), dar principalul scop este ca fiecare elev să învețe să se exprime folosind regulile de gramatică, un vocabular adecvat și o pronunție impecabilă. O lecție bună folosește tehnici ce oferă însă multe oportunități de dialog la nivel de clasă.

Lecțiile de citire/lectură și înțelegere se concentrează pe teme care sunt fundamentale dezvoltării acestei abilități. Profesorii au în vedere elemente cum ar fi eseul cu cinci paragrafe, limbajul formal vs. informal, scrierea unui CV, email etc. Se citesc povești, nuvele, reviste. Materialele folosite sunt grupate pe nivel de vârtsă și abilități. Se încurajează întotdeauna creativitatea și adaptarea materialelor pentru a reflecta interesele elevilor.

Mesajul Directorului

Picture

Vă mulțumesc pentru interesul dumneavoastră față de școala noastră. De la an la an, avem din ce în ce mai mulți cursanți, ceea ce ne obligă la menținerea standardelor înalte pe care le-am ales ca far călăuzitor al activității noastre. Excelență, creativitate, muncă susținută. Acestea sunt deziderate pe care, din fericire, le atingem zilnic. Copiii sunt partenerii noștri în învățare-predare și, tocmai de aceea, rezultatele lor sunt excepționale. Rata de succes la susținerea examenelor Cambridge YLE și de Engleză Generală este de 98%, lucru care ne face nespus de mândri.

 

– Alvin Toffler

Analfabetul viitorului nu va mai fi cel care nu știe să citească, ci acela care nu știe să înțeleagă.

– Aristotel

Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare, excelența nu este un act singular, ci un obicei.

– Nelson Mandela

Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea.

Springfield School

Tinerii sunt viitorul, iar viitorul nostru este condus prin educație.

Misiunea Springfield School

Springfield School – locul unde trebuie să fii! Școala este aproape de Parcul Circului, într-o zonă extrem de liniștită și ușor accesibilă.

Elevii noștri se pot bucura de un nivel excelent de grijă și atenție din partea unei echipe dedicate complet maximizării progresului lor în limba engleză și germană. Misiunea noastră este de a ajuta la dezvoltarea unor minți active și creative, abilitatea de înțelegere și compasiunea față de ceilalți, dar și curajul de a acționa conform propriilor convingeri. Dezvoltarea intelectuală vine la pachet cu cea morală și emoțională. Prin urmare, alegem cei mai buni profesori care au experiența didactică și structura umană necesare respectării misiunii Springfield School

Valorile Springfield School

Credem că viețile copiilor se schimbă atunci când pasiunea lor naturală față de învățare este încurajată și transformată în abilități, cum ar fi învățarea pe tot parcursul vieții și reflecția. Credem cu tărie că lumea se schimbă odată ce copiii noștri deprind puterea de a-și exercita înțelepciunea, de a-și exprima opiniile și de a-și manifesta compasiunea. Colaborăm & învățăm: În comunitatea Springfield School, învățarea are loc prin colaborare. Inspirăm & transformăm: Furnizăm excelență academică, inspirăm dezvoltarea și transformăm vieți. Celebrăm respectul: Ne respectăm reciproc și celebrăm diversitatea, creativitatea și munca bine făcută.

Contact

Dacă aveți nelămuriri sau doriți mai multe informații: