DE CE Springfield School

 

Springfield School Centru Autorizat de Pregătire Lingvistică și de Susținere a Examenelor CAMBRIDGE

Picture
Școala de Limbi Străine SPRINGFIELD SCHOOL este Centru de Pregătire CAMBRIDGE (limba engleză), iar parteneriatul dezvoltat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE din București (EECentre) presupune organizarea de examene lingvistice cu recunoaștere internațională. Absolvirea acestor examene oferă cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiază limba engleză, fiind folosite în peste 130 de țări și recunoscute de peste 10.000 universitati si angajatori pe plan internațional. Termen valabilitate certificate: nelimitat.

CURSURI ENGLEZĂ

Centru de limbi străine specializat în cursuri de limba engleză pentru copii și adolescenți cu vârste intre 4 si 18 ani dar si pentru adulți. Testare gratuită, format ONLINE și în clasă.

ATELIERE TEMATICE ȘI MODULARE

Ateliere modulare creative, de logică sau lingvistice: Informatica și Programare, Robotică, atelier modular de lb.engleză Extra Practice 6-16 ani. Format curs: în clasă.

EXAMENE RECUNOSCUTE

Springfield School este partener EECENTRE EUROPEAN EXAMINATIONS în organizarea examenelor Cambridge cu recunoaștere internațională. Din 2021, Springfield a devenit centru de examinare Trinity.

De ce Springfield

  • cursurile sunt atent planificate și îmbunătățite periodic astfel încât să satisfacă toate exigențele examenelor Cambridge.
  • profesorii Springfield sunt calificați, au certificări internaționale și  experiență vastă în cursurile și examenele Cambridge.
  • mediul de lucru este prietenos, bogat în resurse, toate sălile de curs sunt dotate cu mobilier modern, aparatură audio-video și tablă interactivă Smartboard.
  • metoda de predare este interactivă, folosind resurse si tehnologii actuale care oferă lecții captivante si eficiente
  • grupele de copii peste 11 ani au clase virtuale cu ajutorul Google Classroom.
  • Examenele YLE (Starters, Movers și Flyers) asigură intrarea la gimnaziu la profilul engleză intensiv
  • examenele KET, PET si FCE asigură admiterea la liceu pentru nivelul bilingv sau echivalarea examenului de engleză de la bacalaureat.
  • examenele FCE, CAE si IELTS asigură un nivel necesar studiului la universități de top din intreaga lume.
  • Examenele Cambridge se desfășoară în parteneriat cu EECENTRE EUROPEAN EXAMINATION

Toți profesorii Springfield School sunt absolvenți de limbi străine și au o experiență didactică mai mult decât relevantă de predare. Au continuitate în cadrul școlii și, de la an la an, contribuie semnificativ la succesul academic al elevilor.

Își ghidează lecțiile după o structură care funcționează de fiecare dată: exerciții de warm-up, explicarea obiectivelor lecției, activități folosite pentru a atinge aceste obiective.

Profesorii le permit elevilor să „descopere” obiectivele, le oferă oportunitatea de a exersa și evaluează prin testări dacă obiectivele au fost înțelese și satisfăcute. Pe lângă pregătirea profesională, profesorii noștri sunt calzi și prietenoși. Construirea pas cu pas a comunității Springfield se datorează, în primul rând, relației apropiate dintre elevi și profesori, relație clădită în ani de colaborare.

Principalul avantaj al metodei comunicative este acela că ea se axează pe toate competențele lingvistice (citit, scris, discurs, ascultare) nu doar pe gramatică. Oferă participanților un limbaj funcțional, viu, legat de nevoile sale directe (la piața, la restaurant, la gara etc), contextul fiind, de asemenea, foarte important.

Procesul de predare este centrat pe cursant și pe interactivitate (profesor-cursanți, cursanți între ei), comunicarea fiind exclusiv în limba engleză.

În loc de memorarea unor reguli gramaticale și a unui vocabular izolat, se prezintă o limbă contextualizată și se pune accent pe dezvoltarea abilităților lingvistice din toate ariile prin diferite activități precum discuții, dezbateri, jocuri de rol, activități de comunicare scrise, chiar și teatru.

De cele mai multe ori, gramatica unei limbi străine reprezintă cea mai mare provocare pentru cursanți.
Timpurile verbelor, formele de plural, expresiile, colocațiile pot fi dificil de înțeles și de folosit eficient în viața de zi cu zi. De aceea, conceptele de gramatică sunt prezentate prin descoperire independentă.


Prin urmare, jocurile de rol în scenarii credibile sunt un mod mult mai de succes în predarea și consolidarea noțiunilor de gramatică.

Tehnicile noastre diferențiază între limbajul formal/informal, pentru care elevii noștri să poată jongla confortabil între cele două registre.

Ne concentrăm pe rafinarea abilităților structurale de limbă, pentru creșterea încrederii în sine a elevilor care interacționează direct cu un mediu lingvistic.

Tehnicile de predarea sunt adesea susținute de jocuri de grup, proiecte și metode aplicate de lucru pentru ca atingerea obiectivelor să se facă mult mai ușor și mai plăcut.

Predarea comunicativă este centrată pe elev, iar profesorul are rol de facilitator în dorința de a-i ajuta pe elevi să-și dezvoltă abilitatea de a vorbi o limbă străină pentru o gamă variată de scopuri.

Folosim tematicile necesare pentru fiecare nivel de vârstă, în conformitate cu cerințele examenelor Cambridge și vocabularul specific fiecărei teme.

Mărim timpul discuțiilor la clasă (exerciții pe echipe, pe grupuri, la nivel de clasă), corectăm problemele de pronunție și facem proiecte tematice.
Elevii sunt încurajați să vorbească doar în limba străină pe care o studiază, pentru a căpăta din ce în ce mai multă încredere în abilitățile lor de comunicare. Lecțiile noastre de conversație au elemente ce dezvoltă toate abilitățile (scris, citit, vorbit, ascultat), dar principalul scop este ca fiecare elev să învețe să se exprime folosind regulile de gramatică, un vocabular adecvat și o pronunție impecabilă.

Lecțiile de citire/lectură și înțelegere se concentrează pe teme care sunt fundamentale dezvoltării acestei abilități. Profesorii au în vedere elemente cum ar fi eseul cu cinci paragrafe, limbajul formal vs. informal, scrierea unui CV, email etc.
Se citesc povești, nuvele, reviste. Materialele folosite sunt grupate pe nivel de vârtsă și abilități. Se încurajează întotdeauna creativitatea și adaptarea materialelor pentru a reflecta interesele elevilor.

Sunt folosite o multitudine de material in format video, copiii având posibilitatea de a asculta și exersa alaturi de native English speakers.

Mesajul Directorului

Picture

Vă mulțumesc pentru interesul dumneavoastră față de școala noastră. De la an la an, avem din ce în ce mai mulți cursanți, ceea ce ne obligă la menținerea standardelor înalte pe care le-am ales ca far călăuzitor al activității noastre. Excelență, creativitate, muncă susținută. Acestea sunt deziderate pe care, din fericire, le atingem zilnic. Copiii sunt partenerii noștri în învățare-predare și, tocmai de aceea, rezultatele lor sunt excepționale. Rata de succes la susținerea examenelor Cambridge YLE și de Engleză Generală este de 98%, lucru care ne face nespus de mândri.

 

– Alvin Toffler

Analfabetul viitorului nu va mai fi cel care nu știe să citească, ci acela care nu știe să înțeleagă.

– Aristotel

Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare, excelența nu este un act singular, ci un obicei.

– Nelson Mandela

Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea.

Springfield School

Tinerii sunt viitorul, iar viitorul nostru este condus prin educație.

Misiunea Springfield School

Springfield School – locul unde trebuie să fii! Școala este aproape de Parcul Circului, într-o zonă extrem de liniștită și ușor accesibilă.

Elevii noștri se pot bucura de un nivel excelent de grijă și atenție din partea unei echipe dedicate complet maximizării progresului lor în limba engleză și germană. Misiunea noastră este de a ajuta la dezvoltarea unor minți active și creative, abilitatea de înțelegere și compasiunea față de ceilalți, dar și curajul de a acționa conform propriilor convingeri. Dezvoltarea intelectuală vine la pachet cu cea morală și emoțională. Prin urmare, alegem cei mai buni profesori care au experiența didactică și structura umană necesare respectării misiunii Springfield School

Valorile Springfield School

Credem că viețile copiilor se schimbă atunci când pasiunea lor naturală față de învățare este încurajată și transformată în abilități, cum ar fi învățarea pe tot parcursul vieții și reflecția. Credem cu tărie că lumea se schimbă odată ce copiii noștri deprind puterea de a-și exercita înțelepciunea, de a-și exprima opiniile și de a-și manifesta compasiunea. Colaborăm & învățăm: În comunitatea Springfield School, învățarea are loc prin colaborare. Inspirăm & transformăm: Furnizăm excelență academică, inspirăm dezvoltarea și transformăm vieți. Celebrăm respectul: Ne respectăm reciproc și celebrăm diversitatea, creativitatea și munca bine făcută.

Contact

Dacă aveți nelămuriri sau doriți mai multe informații: