Cursuri Springfield School

Picture
Cursuri de limba engleză și de limba germană dinamice, interactive și bazate pe cooperare. Cursanții Springfield School sunt încurajați să-și exprime idelile, cunoștințele și identitatea culturală. Găsește-i locul în grupa potrivită!
Engleză

A devenit o necesitate să vorbim engleza, pentru a putea intra la o universitate de renume dintr-o altă țară europeană sau pentru a accesa piața muncii.
Iată, în continuare, câteva motive suplimentare la fel de importante care să te convingă să te apuci serios de studiul acestei limbi străine.
De exemplu:

– engleza este limba cel mai des vorbită la nivel mondial. Una din cinci persoane vorbește sau înțelege engleza,
– engleza este limba oficială a 53 de țări și este vorbită de 400 de milioane de oameni,
– engleza este limba științei, a computerelor, a diplomației și a turismului. Dacă știi engleza, îți crești șansele de a obține un job într-o companie multinațională, aici, în România, sau în străinătate,- engleza este limba industriei mass media. Dacă vorbești engleză, nu mai este nevoie să folosești traduceri și subtitluri pentru a te bucura de cărți, muzică, filme și seriale TV, pentru că este distractivă. Învățând engleza, vei afla lucruri despre alte culturi. Să înveți despre valorile, obiceiurile și modul de viață specifice unor culturi diferite de a ta este o experiență care te ajută să crești ca om.

Springfield School – Engleză

Picture
Se estimează că, în momentul actual, peste 2 miliarde de oameni vorbesc engleza, limba dominantă pe piața muncii.

Springfield School – Germană

Picture
Se estimează că, în momentul actual, limba germană este cea mai vorbită limbă în Europa.
Germană

Nu ne referim numai la locuitorii Germaniei, ci și la cei pentru care germana este limbă oficială: Austria, Elveția, Luxemburg și Liechtenstein. De asemenea, se vorbește nativ și de către populații concentrate în zone precum nordul Italiei, estul Belgiei, Olanda, Danemarca, estul Franței, părți ale Poloniei, Republica Cehă, Rusia sau România.

Springfield Language School oferă programe care includ cursuri de un înalt standard de calitate. Scopul nostru: îmbunătățirea considerabilă a abilităților de comunicare în limba germană. Copilul tău va avea oportunitatea să se lase absorbit de un nou mediu de învățare și să-și dezvolte curiozitatea și dorința de cunoaștere intrinseci.

Pentru mai multe detalii:

Cursuri

Picture