Mihaela White

Home / Mihaela White

Mesajul directorului Springfield School

Vă mulțumesc pentru interesul dumneavoastră față de școala noastră. De la an la an, avem din ce în ce mai mulți cursanți, ceea ce ne obligă la menținerea standardelor înalte pe care le-am ales ca far călăuzitor al activității noastre. Excelență, creativitate, muncă susținută. Acestea sunt deziderate pe care, din fericire, le atingem zilnic. Copiii sunt partenerii noștri în învățare-predare și, tocmai de aceea, rezultatele lor sunt excepționale. Rata de succes la susținerea examenelor Cambridge YLE și de Engleză Generală este de 98%, lucru care ne face nespus de mândri. 

În anul școlar 2018-2019, introducem și cursuri de pregătire IELTS, la cererea elevilor noștri care termină liceul și vor să urmeze un parcurs academic la universități din Marea Britanie. Ei cresc, creștem și noi. 

Springfield School își dorește să-și inspire elevii să devină mai buni și, pentru aceasta, am angajat profesori dinamici și talentați, pasionați de ceea ce fac. Ne alegem cu deosebită atenție personalul care trebuie să aibă calitățile morale și profesionale necesare aplicării metodei de predare Springfield. Care se traduce prin materiale foarte bune, actualizate standardelor actuale ale învățământului modern, lecții atent planificate, structură de an școlar agreată la nivel de școală, evaluare continuă și feedback constructiv.

Părinții sunt partenerii noștri și sunt informați în timp real despre evoluția copiilor lor, oferindu-li-se sugestii, atunci când e nevoie, și detalieri, la cerere.

Vă încurajez să aflați mai multe despre acest loc minunat. Și, dacă nu ați făcut-o deja, sper să deveniți membru al comunității Springfield School.

Cu drag,