Early Learners (4-6 ani)

Picture

DE CE SĂ VII LA CURSURILE NOASTRE?

Experiență de învățare memorabilă
Prima întâlnire a copilului cu limba engleză trebuie să fie una fericită și, de aceea, îți propunem un program intensiv pentru grupa de vârstă 4-6 ani. Atitudinea pozitivă față de o limbă străină îl va însoți pe copil pe tot parcursul vieții sale. Te întrebi cum învață copiii foarte mici engleza în timp ce încă se străduiesc să-ți perfecționeze achizițiile de limbă maternă? Răspunsul este foarte simplu: la vârste fragede, învățarea este un proces natural, iar motivația intrinsecă, însoțită de abilitatea de a imita pronunția și de a-și explica singuri regulile. 

Pentru rezultatele cât mai bune, trebuie să începi devreme. Iată câteva motive pentru care să începeți engleza între 4 și 6 ani:

– copiii mici își folosesc strategiile înnăscute de a învăța limba și le aplică și în cazul englezei. A treia, a patra și chiar mai multe limbi străine vor fi, ulterior, mult mai ușor de asimilat,

– se implică în joaca cu adultul și au mai multă disponibilitate să introducă engleza în programul lor cotidian,

– mintea lor nu este încă încărcată de cu lucruri ce trebuie stocate și testate, căci nu sunt, încă, stresați de necesitatea de a atinge standarde înalte.

Metodologie bazată pe curriculum-ul britanic și metoda Phonics
Activitățile de predare-învățare sunt structurate în jurul poveștilor, cântecelor și a jocurilor. Engleza va fi astfel asimilată cu și fără efort conștient, copiii fiind plasați în centrul întregului proces.

Profităm de predispoziția naturală a copilului spre învățare și punem accent pe pronunția corectă. Folosim, în acest sens, metoda Phonics, un sistem de citire și scriere agreat de vorbitorii nativi de engleză în întreaga lume.

– expunerea la o limbă străină prin intermediul cântecelor, jocurilor și al activităților de mișcare,
– noțiunile elementar se asimilează prin rime, povești și jocuri de rol,
– dezvoltarea abilității de socializare,

  • dezvoltarea interesului față de limba engleză,
  • punerea bazelor în vederea unei pronunții cât mai corecte,
  • atitudine pozitivă față de învățare,
  • copiii se simt în siguranță și sprijiiți de cadrele noastre didactice pe tot parcursul procesului educațional,
  • copiii trebuie să se simtă bine în mediul de învățare,
  • cunoașterea numelor și sunetelor tuturor consoanelor și vocalelor,
  • recunoașterea conceptelor fonetice, cum ar fi combinațiile consonantice,
  • lecturarea și rezumarea unor povești simple din cărți ce includ imagini ce redau firul acțiunii,
  • recunoașterea și reținerea unor cuvinte care acoperă următoarele teme incluse în lecțiile susținute la clasă: vreme, familie, joacă și jucării, acțiuni, locuri din oraș, vacanță, obiecte școlare etc.,
  • agilitate mentală îmbunătățită mulțumită unor activități multisenzoriale cum ar fi craft-uri, cântece însoțite de dansuri și jocuri în limba engleză.

– Durata cursului este de 10 luni, în intervalul 14/15 septembrie – 15 iunie,
– În intervalul 1-10 iunie au loc simulări și recapitulări,
– Frecvența cursurilor: 2 ședințe/săptămână, 90 min/ședință.

Centru de Pretestare recunoscut de Cambridge English Language Assessment
Picture

Springfield School organizează, înainte de înscrierea la examenul propriu-zis, o simulare de examen. Lucrările sunt corectate de către examinatori Cambridge English Language Assessment. În acest fel, identificăm la timp zonele de învățare ce necesită remediere și acționăm în consecință, pentru ca rezultatul al examen să fie unul stelar.

Feedback – the breakfast of champions:

Evaluarea continuă este cea mai eficientă metodă prin care putem monitoriza succesul cursurilor noastre, dar și evoluția copilului. La fiecare sfârșit de unitate, elevii primesc teste de evaluare. Rezultatele pot fi consultate de părinți în secțiunea PĂRINȚI. Profesorii Springfield, ori de câte ori este nevoie, vor semnala aspectele ce necesită lucru suplimentar și se vor asigura că toți elevii sunt pregătiți să susțină examenul Cambridge și să treacă la nivelul următor de pregătire.

Springfield School – Engleză
Picture
Educăm lideri de caracter din 2011. Springfield School este locul unde valorile sunt confirmate, mințile tinere sunt hrănite și visurile își iau zborul. Așteptăm cu nerăbdare să intrați în familia noastră!