Povești de Succes- Tudor Fulga

Pe Tudor l-am cunoscut pe când era in clasa a III-a. Era hotărât că nu va sta la Springfield, că nu o sa îi placă și că el știe deja “toata engleza” de care are nevoie. Odata intrat in rutina cursului, Tudor a fost genul de elev pe care orice profesor l-ar dori in clasă: serios, ambițios, cu rezultate foarte bune și cu dorința de a se perfecționa de la o ședință la alta.
Au trecut ani buni de-atunci, Tudor a trecut prin toate certificările incepând cu Movers și terminând cu IELTS și rezultatele au fost, de fiecare dată, extraordinare, pe măsura seriozității și a efortului.
Planurile lui academice sunt stabilite iar ultimul examen, IELTS, il va ajuta cu siguranță sa iși atingă obiectivele. Noi suntem foarte mândri de el și de evoluția lui și îi dorim din suflet mult succes pe mai departe.
Nu uita! Dacă vrei sa studiezi în străinătate, sa echivalezi proba de bacalaureat la limba engleză sau sa studiezi în limba engleză la o facultate de top din România, înscrie-te la cursurile de pregătire intensivă începând cu septembrie 2021. Profesorii noștri te vor testa gratuit și te vor consilia in ceea ce priveste alegerea nivelului corespunzător.
Solicită oferta educațională și rezervă un loc in grupă!