OPINIA CURSANȚILOR-Ștefan Iordachi

OPINIA CURSANȚILOR-Ștefan Iordachi

Stefan este un om complex, un adult cum multi dintre noi ne-am dori sa fim. Stie exact ce drum are de parcurs si fiecare pas este planificat cu entuziasm.
L-a ajutat experiența Springfield in vreun fel?

”Buna! Sunt Stefan Iordachi, am 19 ani, am studiat la Colegiul National Ion Creanga si in prezent sunt student în anul I al universitatii din Groningen( University of Groningen) iar ultima mea certificare obtinuta este cea de CAE. Am inceput cursurile la Springfield School in anul 2011 si pot spune ca pe tot parcursul anilor in care am participat la orele de engleza m-am simtit extraordinar! Atmosfera din timpul cursului te ține mereu in suspans pentru a invata ceva nou insa nu ai cum sa obosesti datorita modului de predare care ofera foarte multa informatie intr-un mod usor de asimilat deodata. Activitatile au fost planificate in asa fel incat noi, participantii sa interactionam si sa dezvoltam un spirit competitiv care a dus la dorinta de autodepasire iar grupele sunt mici familii dupa un timp, intrucat e aproape imposibil sa nu te imprietenesti cu colegii tai!

Pentru mine, cursurile de la Springfield School au reprezentat o parte importantă in dezvoltarea cunoștințelor mele și o experiență pe care nu o voi uita niciodata.”

Ștefan iși face in prezent bagajele și va pleca la drum. Îl așteapta, cu siguranța, noi orizonturi de explorat și experiențe bogate și frumoase. Suntem alături de el și ii ținem pumnii strânși !
Multa baftă, Stefan!

Dacă vrei sa studiezi în străinătate, sa echivalezi proba de bacalaureat la limba engleză sau sa studiezi în limba engleză la o facultate de top din România, înscrie-te la cursurile de pregătire intensivă începând cu  septembrie 2021. Profesorii noștri te vor testa gratuit și te vor consilia in ceea ce priveste alegerea nivelului corespunzător.
Solicită oferta educațională și rezervă un loc in grupă!