POVEȘTI DE SUCCES- Ioana și Teodora Cobzaru

POVEȘTI DE SUCCES- Ioana și Teodora Cobzaru
Ioana și Teodora au 10, respectiv 12 ani și locuiesc in Marea Britanie de aproape 2 ani.
Primii pași în educatie i-au facut la gradinița Springfield și, după vârsta de 6 ani, au continuat pregătirea lingvistică la centrul de limbi străine Springfield School.
In momentul in care s-au mutat in UK, Ioana și Teodora s-au integrat perfect. Nivelul lor de limba engleză a fost unul extraordinar de bun, astfel incat nu au fost necesare ore de pregatire suplimentară, fiind considerate in școală la nivel nativ.
Deși aflate la peste 3000 km distanta, ele au continuat pregatirea online iar Ioana, la numai 10 ani, a participat la examenul PET, obținând un calificativ foarte bun (Pass at Grade A).
Ce spune mama fetelor despre experiența avută la Springfield School?
“Ce pot sa spun mai mult decat ca cele doua fetite ale noastre, cu engleza făcuta de la varsta de 4 ani la Springfield School, au ajuns in Anglia la școală sa fie mai bune decat englezii nativi.
Locuim de 1 an si jumatate in Anglia si « surpriza » noastra a fost ca fetele au fost cu mult peste nivelul de grammar si spelling al copiilor englezi. Iar acest lucru se datoreaza modului profesionist, serios si temeinic in care se face engleza la Springfield School.
Recomand tuturor parintilor care-si doresc pentru copiii lor sa invete o engleza impecabila, sa mearga la Springfield. Nu vor fi deloc dezamagiti.
Mediul prietenos, profesori calzi, zâmbitori, foarte bine pregatiti, materiale de lucru de ultima ora, tot ceea ce are nevoie un copil ca sa de dezvolte frumos si sa ajunga departe.” (sursa: Facebook-Springfield School)
Multumim parinților pentru feedback și Ioanei și Teodorei pentru modul in care au studiat și performat pâna acum.
Doar impreuna putem scrie POVEȘTI DE SUCCES.
May be an image of 2 people and text that says "Springfield EN ENGLAND PoveÈti de Succes la Springfield"