POVEȘTI DE SUCCES- ANDREEA PĂTĂRLĂGEANU

POVEȘTI DE SUCCES- ANDREEA PĂTĂRLĂGEANU
Andreea Pătărlăgeanu este elevă a Colegiului Național de Informatică Tudor Vianu, clasa a XII-a și cursant Springfield School de la vârsta de 4 ani, din anul 2008. Andreea a urcat toate treptele cursurilor de limba engleză și a promovat cu succes toate examenele aferente fiecarui nivel, incepând cu YLE Starters si terminând cu FCE.
Anul acesta, dupa 1 an de pregătire intensivă, Andreea a promovat examenul IELTS cu succes, ceea ce ii va permite, pe lângă echivalarea probei de limba engleză de la bacalaureat și inscrierea la o universitate de succes din străinătate sau studierea in limba engleză la universitatile de renume din România.
Andreea este un om complex, iubeste arta, excelează in teatru, balet, pian, citește cu pasiune în limba engleză, franceză și română și are în față un drum presărat cu succes. Ea este exemplul viu al faptului că seriozitatea, munca susținută și pasiunea reprezintă condiții absolut obligatorii pentru reușita în viață. Sperăm din suflet ca toată experiența Springfield să se regăsească pe parcursul pregătirii ei profesionale, suntem alaturi de ea in tot ceea ce și-a propus și o felicităm din suflet pentru realizările de până acum.
Ce poate oferi Springfield cursantilor de liceu?
– pregătire intensivă pentru nivelurile FCE, CAE sau IELTS
– sesiuni de testare periodică pentru monitorizarea progresului
– rapoarte de evaluare constantă și informare a părintelui despre evoluția cursantului
Nivel minim necesar: B1
Dacă vrei sa studiezi în străinătate, sa echivalezi proba de bacalaureat la limba engleză sau sa studiezi în limba engleză la o facultate de top din România, înscrie-te la cursurile de pregătire intensivă începând cu septembrie 2021. Profesorii noștri te vor testa gratuit și te vor consilia in ceea ce priveste alegerea nivelului corespunzător.
Solicită oferta educațională și rezervă un loc in grupă!
Nu uita, doar impreuna putem scrie POVEȘTI DE SUCCES.