Scurt istoric Springfield Language School

Home / Școală / Scurt istoric Springfield Language School
Scurt istoric Springfield Language School

Sep 11, 2017 – Jun 15, 2018

Începând cu anul 2011, Springfield Language School a devenit centru de pregătire a elevilor pentru examenele Cambridge, statut avizat de British Council. Aceste teste recompensează eforturile copiilor de a învăța limba engleză și reprezintă modul ideal de a-i obișnui cu cerințele unui examen internațional.
Cursurile centrului Springfield Language School vizează următoarele examinări:

  • YLE (English for Young Learners) – pentru copii cu vârste intre 7 si 12 ani, structurate pe trei niveluri de dificultate: Starters, Movers, Flyers.
  • KET (Key English Test) – este primul nivel de examen de engleză generală din suita Cambridge English. Acest certificat demonstrează că ai cunoștințele de bază pentru a putea comunica în limba engleză în situații cotidiene.
  • PET (Preliminary English Test) – este cunoscut și sub denumirea Preliminary English Test (PET) și Preliminary English Test for Schools (PETfS). Examenul demonstrează ca poți comunica în limba engleză în situații practice, de zi cu zi.
  • FCE (First Certificate în English) garantează capacitatea de comunicare într-un mediu de lucru sau de studiu in care se vorbește exclusiv engleza. Nivelul corespunzător FCE pe scala europeană de referință este B2. Acest examen poate echivala atât probă de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv, cât și probă de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat dacă este promovat cu un punctaj cuprins între 160-190.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.